ALLA DESSA MELLANDAGAR

Julen är slut.

Fan heller. Den varar ju till fastan. Eller farsan, eller farstun beroende på hörsel och dialekt.
Lite löst julgodis i tankeformat.

*Hyacinten har blommat, visar det sig, gud vet hur det gick till men idag när jag gick förbi den såg jag en slags lila blomma. Måste ha missat själva utknoppningen.

*Julgranen dricker hårdare än Keith Richards. Dock - till skillnad från honom - vatten.

*Vi har ett helt oöppnat paket med glass stående i frysen. Sånt händer bara under julhelgen när glassen liksom försvinner i mängden av choklad, marsipan, krokan, elefant, vete fan och allt annat.

*Elsas mest uppskattade julklapp: rosa tingelingvingar med matchande trollspö. Annars många, många - alltför många, fina julklappar till barnen. Tack till farmor och farfar.

*Min pappas nya julfavorit: Rom & Cola. Traditionellt ;)

*Sara har den senaste månaden organiserat varje vaken timme med hjälp av handskrivna listor i ett kollegieblock. En av punkterna den 23:e var "kolla av listor!". En annan punkt löd "panikåtgärder". När allt alltså var inköpt, städat, skrubbat, diskat, putsat, fejat och organiserat återstod "panikåtgärder" timmarna innan gästerna anlände. Man undrar ju vad detta kan vara för något. Får väl ringa och fråga henne...inte Sara utan Gärd. Panikåt-Gärd.

*Om du tycker att den 23:e december är som att gå på tivoli i helvetet har du aldrig varit på mellandagsrean!

*Nu skall jag skriva en lista (surprise) på inrådan av min sambo. Det skall handla om hela veckans matinköp inklusive mellanmål och snacks. Skall nog få med det mesta utom marmeladkulor och lever, för det är inte så gott.
*Däremot har jag en jäkla längtan och suktan efter isterband.

*SVT visar Julevengeliet från Liverpool. Detta för att fira (???) att staden blivit utnämnd till EU:s kulturhuvudstad 2008 - se där en grej som Karlskrona missat, trots Arena Karlskrona Telenor Viagra Biafra Rosenholm eller vad den heter idag (har inte kollat den senaste timmen). Liverpool-evangeliet var inget att ha. Folk går omkring teatralt och sjunger gamla Beatleslåtar i en musikalinramning som andas plast och perversion. Bah! Bättre på Jesus tid. Han skulle ha snörat av sig sina sandaler och steppat över Mersey några gånger. Till tonerna av Helter Skelter.

*Min bästa julklapp: Sex burkar starköl inslagna i ett väldigt paket. Skål och trevlig mellandag!

Kommentarer
Postat av: superdigital

Hej på dig. Tack så mycket. God jul och gott nytt år på dig också. Hälsa familjen. Tyvärr åker jag inte ner till Blekinge den här gången. Men jag har lovat att hälsa på Jeppe, så det får bli nästa gång. Då får vi styra ihop en fika allihopa tycker jag!

Ta hand om er! :)

2007-12-27 @ 00:22:16
URL: http://superdigital.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0