FÖR OSS SOM INTE KAN TÄNKA SJÄLVA

image51
Satan också. Missade Anslagstavlan på SVT2 kl. 17.55 igår kväll. Och nu med digital-tv:n är det så svårt att tajma videon. Jaja...jag överlever väl. Så här års kan jag satsa en liten slant på att dessa inslag var med i Anslagstavlan:
I mörkret kan du som gångtrafikant ha svårt för att synas i trafiken. Se till att bära reflexer. Finns både för vuxna, barn och hundar. Reflexen räddar liv, hälsningar NTF.

Och så denna klassiker:
Enligt lag måste du ha vinterdäck på bilen fr.o.m den 1 november de dagar och kvällar då vinterväglag råder. Även när midnatt råder. Räfflat gummi på, hälsar NTF, RFSU och Vägverket i en samlad aktion.

För att vara på den säkra sidan borde ju Anslagstavlan avslutas med följande skylt:
Nu slutar programmet. Vill du titta vidare på denna kanal gör du ingenting. Vill du byta kanal sträcker du fram din hand mot den fjärrkontroll som brukar ligga på ditt soffbord. Med hjälp av fingret på din ena hand trycker du sedan på någon av de knappar som har siffror på sig. Ät gärna också en nyttig gurkstav med vitlöksdip baserad på lättyoghurt, en hälsning från SVT och Folkhälsoinstitutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0