GULARE GULA-GÄNGET TRÄDER FRAM

Efter en tids spekulerande väljer nu det kända gäng som dagligen möter konsumenterna från Stjärnäggs succéprodukt Gulare Gula, att träda fram i offentligheten.
Spekulationerna har varit många och debatten har varit mer än lovligt het. Frågan på allas läppar; vilka är de egentligen?
image244
Nonsensakuten kan nu som första blogg i Sverige avslöja personerna bakom den omtalade bilden.
Med början längst ut till vänster hittar vi Kjell-Holger Odmann, 56. Han är förtidspensionerad tysk immigrant känd från sitt hemland som Rummel-Holger mit bananen, 60-talets beryktade playboy i östtyska Leipzig. Han gjorde stan osäker med hjälp av en klase bananer, några gin&tonic samt en och annan damstrumpa. Han sägs även ha varit spion åt KLM, det sägenomspunna, holländska flygbolaget. Något han förnekar. Det var bara flygvärdinnorna han ville åt.

Till höger om Kjell-Holger hittar vi Anita Graider-Biff, 61. Anita är en inkontinent f.d förskolepedagog från Motala som gillar flugfiske och lusekoftor.
Mot alla odds överlevde hon Gulfkriget där hon en tid låg inkallad som bespisningspersonal. Hon är sedan 1977 medlem i Amnesty och numera även aktiv miljöpartist. Har jaktlicens på medelålders, skalliga män från Vikbolandet.

Intill Anita hittar vi Arne Rubbertjack, 77. Arne är son till en av Lichtensteins många kända stumfilmsstjärnor, den maniske Allan Fichterledd som mer eller mindre dominerade den lichtensteinska stumfilmsscenen under 20-talet med filmer som "En präriehund i motljus", "Gnid dig ej mot mig, madame!" och "Rasande lobotomi". Arne själv var en välsedd statist i faderns sista filmer, de som kom en bit in på 30-talet då lille Arne (vars mor är en svensk kammarjungfru) famlade omkring i tygblöjor och kladdade med färgpytsar. Dessvärre hade ljudfilmen vid denna tidpunkt ödelagt faderns filmkarriär, mycket beroende på det faktum att den gode Allan var harmynt. När Arne var så gammal att han kunde gå, hade fadern redan skjutit sig med en hagelbössa, utblottad, misslyckad och en aning skamsen. Arne själv flyttade till Sverige och har sedan 1970 livnärt sig på att producera mjukporr i Åseda.

Till sist hittar vi Agneta Omskursson, 45. Hon kommer ursprungligen från Visby, sitter numera i kassan på ICA Maxi i Bollebygd och förespråkar hjälm inomhus. Är trygghetsnarkoman och beroende av mintgröna mohair-koftor från 1985, samlar dessutom på dominospel med snuskiga motiv.
I september förra året bröt hon ett löfte och fick vara gipsad fem veckor efteråt.
Idag mår hon - som framgår av bilden - betydligt bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0