LÅNGSAMBAKADE TOMATER

Nya numret av tidningen Buffé kom idag. De hade ett tema; vegetarisk mat.
Självklart fick Sara syn på den.
Nu är det för sent. Hon har redan läst allt om grön ärtbrulé, auberginekräm, gurkraita och rödkålscachumber...
Så nu vet jag åt vilket håll matlagningen kommer att inriktas i hushållet.

-Hör på det här, läser Sara högt...barigoulekokta grönsaker och långsambakade tomater...
-Långsambakade tomater, upprepar jag...
-Ja...visst vattnas det...
-Visst...
-Det här måste vi prova..syndigt och smakrikt...
-Ursäkta en fråga från en novis men vad...exakt vad är det som gör det syndigt?'
-Va? Eh....nä...läste fel..syrligt, står det. Syrligt och smakrikt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0