ASSAR SMULHJÄRNAS KULTURELLA TIPS



Hej, vänner...eller kanske...hej, mina små pestsmittade grisar. Nu är det dags att dyka ner i den kulturella kloaken igen.
Detta är några av tidens noteringar:

Från den tecknade världen meddelades det att allas vår Nalle Puh förra veckan trodde sig vara smittad av svininfluensan, eller som den numera kallas; influensa A (A Milne).
Christopher Robin avfärdar det hela som ett rykte och menar att Nalle Puh enbart hånglat lite för våldsamt med Nasse.

Efter att Viasat lyckats flytta en av Tre Kronors VM-matcher så att den inte skulle krocka med Champions League vill TV4 nu flytta riksdagsvalet 2010 till oktober så att det inte krockar med den viktiga starten av kulturprogrammet Idol.

Släktingar till Rumäniens gamle skräckdiktator Nicolae Ceauşescu skivdebuterar till sommaren. Släktingarna gör en cover på Iggy Pops Lust For Life med ny text. Ceauşescus ättlingar sjunger istället "Fucked for Life".

Hundratusentals digital-tv-tittare i Storbritannien har hört av sig till tv-bolagen och klagat på den svart-vita bilden som så ofta dyker upp i rutan. Många har hotat med att stämma operatörerna för utebliven färg. Efter en statlig granskning av landets motsvarighet till Konsumentverket, visar det sig dock att det bara varit premiärminister Gordon Brown som påverkat tv-sändningarna.

Tomas Ledin ställer in sin sommarturné. Istället kommer han enbart att ägna sig åt yoga och grönt the. Detta kommer dock från en källa med obekräftade uppgifter som specialitet. Källan brukar ibland också tipsa Realtid.se så ta det med en nypa salt.

Åsa Waldau, aka Kristi Brud skall göra en cover på Wilmer X:s låt Hon är i hop med en insekt. Låten som släpps inom kort heter Han är ihop med en hel sekt och uppges handla om en kille vid namn Helge.

Sedan förra årets omtalade presidentvalskampanj, sneglar nästan alla svenska politiker mot Barack Obama och vill gärna stjäla hans framgångskoncept.
Alla utom Tomas Östros (S). Han säger sig istället hämta sin inspiration från två håll. Dels från den färgstarke Gordon Brown, dels från Matilda Järndotter, känd från Dr Snuggles.

Lars-Inge Svartenbrandt säger att han gärna har på sig träningskläder från Adidas, när han sitter inne i sin cell.
-Ränderna går aldrig ur, säger han i en kommentar...

Det var allt för denna gång. Mejla mig gärna. Adressen är lill_babs@svettas_pa_scen.se

Kramar, Assar!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

jag BOR på bönemattan! MERA MERA MERA!!!

2009-05-05 @ 15:53:19
URL: http://osloskanskan.blogspot.com
Postat av: Nonsensakuten

Assar hälsar att det alltid är kul med en uppskattande publik. Se hur det var för Titanics fartygsorkester. Inte odelat muntert.

2009-05-05 @ 22:38:09
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0