KUNGAFAMILJENS HEMLIGA SHOW av John P Wallind

Er allerstädes närvarande och allt annat än subtilt lismande hovreporter här igen med det allra senaste och mest angelägna skvallret omkring det kungliga bröllopet, så här i elfte timmen.

Jag har nämligen genom mina goda och pengakåta kontakter lyckats krama ut ett litet embryo av något som vagt skulle kunna kallas för scoop!
Vad kan det då röra sig om? Ställs bröllopet in pga dåligt väder? Har prinsessan Madeleine slarvat med tv-avgiften? Kommer prins Charles att skicka en gipsavgjutning av sina öron som en slags kompensation för att han själv uteblir från bröllopet?
Nej - det är bättre än så, här snackar vi nyheter med sprängkraft, kunglig dynamit.
Ett scoop större än det som Expressen presenterade på sin sajt i veckan då man med braskande rubriker förkunnade en viss persons ankomst till festen ombord på Ostindiefararen? Du såg väl rubriken? LASSE BERGHAGEN HAR KLIVIT OMBORD som om det rörde sig om påven själv. Som sagt - mitt scoop är större.

Som en grand finale på bröllopsexcesserna ryktas det nämligen om att kungafamiljen i all hemlighet övat in ett antal våghalsiga akrobatiknummer som en extra festlig och uppsluppen happening.
Som värd för bröllopet vill den svenska kungafamiljen självklart bjuda sina långväga gäster på något alldeles extra och exotiskt och då duger det inte längre att - som Ivar Kreuger - inför en häpen publik i Stockholm plocka ned färska citroner och apelsiner från importerade fruktträd. Det krävs skarpare och vassare arrangemang.

Således kommer kungafamiljen att bjuda på en översvallande akrobatikshow lagom till kaffet och avecen.
I yttersta hemlighet har en lärare i akrobatik från cirkusskolan i Gävle drillat de kungliga i allehanda akrobatiska variationer på temat "kärlek".
Enligt min uppgiftslämnare (som vill vara anonym men som jag tror heter Kajsa) inleds det hela med att Kungen och prins Carl-Philip leker tafatt (alternativt leker lite tafatt) på självaste honnörsbordet. Därefter kommer drottning Silvia att med hjälp av några hantlar köra lite ansiktslyft varpå prinsessan Madeleine jonglerar med kreditkort.
Avslutningsvis kommer kronprinsessan Vickan att vicka på tårna och Daniel hoppa njursvikt.
Sist i föreställningen (oklart när detta infaller, det beror lite på festens längd) kommer samtliga att brottas med baksmällan.

Av: John P Wallind, hovreporter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0