SACHA BARON COHEN VÄRMER UPP

Ingen har väl missat att Sacha Baron Cohen (aka Borat) skall spela huvudrollen som Freddie Mercury i filmen om hans liv. Och tydligen ligger han redan i hårdträning inför rollen:
(tack, Grötfrukost för länken)

Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Jag såg en absolut fantastisk Freddie Mercury-kopia i Amsterdam i maj 2007 och jag vet att det finns åtminstone ett klipp med honom på YouTube från Kanada någonstans. Han åker tydligen runt och kör sina shower på gator och torg över hela världen. Det är svårt med YouTube i Kina så jag orkar inte leta upp klippet, men jag tog många bilder i Amsterdam fast de har jag nog bara i datorn i Karlskrona.

2011-12-07 @ 14:31:24
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Nonsensakuten

Okej. Hur var han? Utseendemässigt lik, antar jag men sjöng som en kratta. Det brukar vara så med Mercury-imitatörer. En mustasch kan alla fixa, att sjunga är svårare. Du menar säkert den här jonglören. Han är skön...och håller sig från micken vilket är trevligt. http://www.youtube.com/watch?v=4DsgFGkTfew

2011-12-07 @ 15:27:45
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: Grötfrukost

vassego :)

2011-12-07 @ 21:23:04
URL: http://www.grotfrukost.wordpress.com
Postat av: Karlskronabloggen

Exakt Mattias! Det var den jonglerande kopian jag såg i Amsterdam! Grymt rolig "show" där han plockade in folk från publiken som fick medverka, men han sjöng helt riktigt aldrig själv utan spelade bara gamla låtar med originalet i bakgrunden.

2011-12-08 @ 01:16:21
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0