EN TYPISKT SVENSK REAKTION

 
Inte: vad kul att vi lyckas ta några medaljer åtminstone...
Utan: Hmmm...hästar....skytte....segling...överklass!!
 
Synd att inte dubbelmoral och avundsjuka är olympiska grenar. Där hade vi definitivt tagit guld. 

Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Mediabevakningen kan bli så pinsam när det kommer till idrott. Igår skrev någon i GP att "Idag börjar OS på riktigt", för då var det minsann sporter den tomten var intresserad av. Tycker det är taskigt mot exempelvis den bespottade ridsporten som röner vissa framgångar i detta land. Men alla som tävlar i OS är ju där av samma anledning och det ska väl tas lika seriöst om det är 100 m löpning för herrar eller pistolskytte för damer.

2012-08-04 @ 20:00:45
URL: http://sexnolltva.blogg.se
Postat av: Nonsensakuten

Precis. Den finaste sporten brukar annars vara brottning, helst om någon fd värsting från samhällets skuggsida lyckats nyktra till och ta sig fram till medaljchans och kanske slår någon svettig turk. Då blir det kalas på sportredaktionen.

2012-08-05 @ 01:26:51
URL: http://nonsensakuten.blogg.se
Postat av: Walker

Kan bara instämma till fullo i ditt inlägg och era kommentarer. Det är så löjligt och typisk för journalistkåren av idag, visst fanns en tid då dessa sporter var för överklassen men idag kämpar ridsporten i ekonomisk motvind. Det är inte direkt några Zlatanska summor som finns i ridning och lerduveskytte. En medalj är en medalj oavsett om den kommer i paintball eller rytmisk sportgymnastik.

2012-08-05 @ 16:46:10
URL: http://dagdrivarklubben.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0