FILIP & FREDRIK BÖRJAR BLOGGA

Inom kort lanseras hemsidan filipofredrik.se där humorduon skall samla information om sin karriär, lägga ut sina podcast och även blogga.
– Vi vet inte vart den här sajten kommer ta vägen, men vi kommer också testa på att blogga med tanke på att vilken idiot som helst tycks klara av det, säger Fredrik Wikingsson till Dagens Media.
Jag välkomnar detta eftersom jag alltid tyckt att herrarna varit väldigt vassa som skribenter och direkt usla som programledare, då de inte tycks inse att en television av 2010-talsmodell har en ganska modernt utvecklad mikrofonteknik.
De där små myggorna klarar faktiskt av att fånga upp en stor del av det som sägs i en tv-studio. Därför är det inte alls nödvändigt att skrika likt överförfriskade hockeyhuliganer genom en hel sändning.

Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Filipochfredrik.com uppe nu!



Håller med, de kan vara briljanta men ibland lite väl gapiga. "Vem kan slå..." pallade man inte många avsnitt av. "Två nötcreme..." däremot, den är fantastisk. Läste den, sen lyssnade jag på ljudboken också och den var extra kul.

2012-01-16 @ 12:35:22
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ett herrans liv tycker jag är deras bästa tv-produktion. Boken 100 höjdare är också något av det roligaste som skrivits de senaste tio åren.

2012-01-16 @ 14:57:35
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Jag fastnade mycket för "Ursäkta röran", sen fortsatte det bra med "High Chaparall" (innan det blev för många avsnitt), "Ett herrans liv" var bra också, samt TV-programmet "100 höjdare" (innan det blev lite väl mycket det med, de två första med knäppa klipp var fantastiska).



Sämst är "Vem kan slå.." och boken "Tårtgeneralen" var en liten besvikelse det med.

2012-01-16 @ 21:01:46
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Mattias

Lite besviken på Boston Tea Party. Intressanta ämnen och kunniga experter som tyvärr aldrig fick komma till tals. Nittileaks var bra, kanske mest dock av rent nostalgiska skäl.

2012-01-16 @ 21:18:40
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: Bengt

Ord i rättan tid! Har väl bara sin överman i en ... kvinna - överkvinna? Tone "VAAAAAADER!!!!!!!!" Bekkestad. Tack och lov har hon ju nu lämnat TV4-VAAAAAADRET.

Svensk humor har väl annars rent allmänt varit rejält skrikig de senaste åren, med hänvisning till bl a Parlamentet. Och skrikighet sänker oftast humor/ev. humor.

F&F har en hel i de Öfre Regionerna. Även om det ibland går lite grann åt skogen. Men tämligen hög lägstanivå, ändå.

2012-01-16 @ 22:14:32
URL: http://bengtbernstrom.blogspot.com
Postat av: toaklotter.se

Missa inte sidan alla talar om idag! http://www.toaklotter.se , klotter när det är som roligast!

2012-01-20 @ 11:09:06
URL: http://www.toaklotter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0