MÅNS LETAR VÄRLDSARTISTER

Måns Zelmerlöv är klar för sommarens Allsång på Skansen. Han är självklart stolt. Men inte nöjd. Nä, nu duger det inte med Kalle Moraeus, Helen Sjöholm och en hostande Robert Gustafsson i latexoverall. Nu vill Måns locka "världsstjärnor" som Expressen uppmärksammar i en artikel.
Jo, du läste rätt. Måns kommer "själv att ringa runt" till hela den uppsjö av världsnamn som han råkat göra sig bekantskaper med genom sin långa karriär. Enligt uppgift håller hans Iphone på att explodera av alla de kontaktuppgifter han på ett hejdlöst sätt matat in. Privata nummer till Madonna, Bono, Springsteen, sir Paul McCartney och Lady Gaga och tusentals andra.
Enligt tidningen kan det även finnas "stor risk för en resa till USA för att ragga artister.." Lägg märke till ordvalet. Risk. En stor risk.
Ja, risken är kanske störst för Måns själv. Man kan lätt tänka sig scenen. Keith Richards ligger hemma i Connecticut och slappar i soffan med sin gitarr då det plötsligt ringer på dörren.
Utanför, i regnet, står Måns Zelmerlöv med ett hängande, dyngblött hår och presenterar sig som "swedish tv star" och ber på sina bara knän (likt matadoren i tjuren Ferdinand) om Richards "illuminating presence at Allsång på Skansen this summer".
Varpå Richards måttar ett knytnävsslag mot lundasonen och skriker:
-And who the fuck are you, man? Hey! You! Get off of my cloud!

Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Tidningarna brukar vara duktiga på att överdriva men Måns självförtroende verkar det inte vara något större fel på heller.

2012-01-06 @ 20:56:35
URL: http://sexnolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0