NÅGOT FÖR KALENDERBITAREN

Den där Perellikalendern har man ju hört talas om. Den som visar tolv lättklädda bilder på en blond schlagersångerska från Hovmantorp.

Man känner även till boken och filmen Kalenderflickorna men vad sägs om det här: Tekniska förvaltningenKarlskrona kommun släpper sin kalender för 2009, en kalender vi erhöll med posten häromdagen.

I denna väggkalender finns årets alla månader representerade med färgglada bilder, ett ganska vanligt koncept inom kalenderindustrin.
Skillnaden här är väl själva motiven, ty vad är det egentligen som Tekniska förvaltningen vill bjuda oss på?
Jo. Vi hittar bilder på förbrukade plastflaskor, en lastbil som håller på att köra på Polenfärjan, en blå påbudsskylt som visar rekommenderad körriktning, ett rep virat runt en stolpe, två pensionärer på en bänk, en man i orange overall som är i färd med att blåsa bort höstlöv, en man i stickad mössa som kör motorbåt och mycket annat spännande.

Min favorit är ändå april månad. Där har Karlskrona kommun valt en bild föreställande gamla målarburkar liggande i en container.



Känner redan nu att 2009 kommer att bli ett kanonår.

Kommentarer
Postat av: Lilla Blå

Ska man skratta eller gråta? Det här är ju svart humor så det osar om det!!!

2008-12-19 @ 14:29:44
URL: http://www.lillabla.wordpress.com
Postat av: Nonsensakuten

LB: Jag önskar att du fick se oktober; mannen med höstlöven. Den är riktigt vacker. Fotografen Lars Forsstedt kan känna sig nöjd, något att lägga i sin portfolio. Kanske kan man ladda hem den via kommunens hemsida. Jag hoppas att det går, för detta är något som jag vill sprida vidare.

2008-12-19 @ 19:08:30
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0