MÖSSA SOM INGER RESPEKT

 
Polisens nya keps och Ole Bramserud i Sun Trip-hatt. 
 

STJÄRNORNA PÅ TV-SPORTEN

Känns det tröttsamt med ännu en urvattnad omgång av Stjärnorna på slottet där dramatenskådisar med divalater bjuder på vaktelägg och flyger luftballong med likasinnade?
 
Känns Mästarnas mästare utstuderat och blekt då de allra största sportstjärnorna redan varit med och många av dem dessutom visar sig vara totalt ointressanta som människor?
 
Då har Nonsensakuten lösningen. Ett sammanslaget koncept där det bästa av två världar möts i en rafflande tv-underhållningssatsning: Stjärnorna på Tv-sporten! 
 
Nya och gamla skåpsupare sportjournalister samlas i en bondgård ute på den spanska vischan. Olika uppdrag ska klaras av på tid och varje kväll får de sen se på ett drömreferat från förr och berätta omständigheterna kring referatet (om de minns något förutom att det fanns kackerlackor på hotellet och att tjejen i receptionens bar nog hette Cindy).
 
Vilken show det blir när Tommy Engstrand och Jacob Hård tillsammans ska försöka pumpa upp vatten ur en brunn, vilken formidabel tv-fest att få se Ingvar Oldsberg beställa salami i byns delikatessaffär eller Arne Hegerfors möta André Pops i en rafflande softbollmatch.
 
För att inte tala om hur kameran zoomar in Agne Jälevik och Jane Björck i färd med att hissa segel på en gisten gammal optimist-jolle. Eller när Jan Lorentzon och Bosse Hansson brer jordnötssmör på frukostmackorna i det pyttelilla köket. 
 
En annan sak man inte vill missa är Ann Britt Ryd Pettersson och Göran Zackrisson i leken Rita, gissa, spring! eller Artur Ringart i sumodräkt när han brottas med Mats Nyström
 
Lekledare: Jens LInd
 
Det kan bli succé, det här. 
 
André Pops värmer upp inför grenen Softboll med förbundna ögon. 

RSS 2.0