MIXAT NONSENS

Ett nytt ordspråk lanserades i veckan: Hellre Greider-frisör än SAAB-rekonstruktör!

Nu är det väl snart fripå för landets alla medier att ringa upp Ebbe Schön och snacka lite allmogejulfirande? Schön sover 11 månader om året och väcks till liv i december av Pekka Heino lagom till en sändning av Go'kväll.

Extra stämningsfullt var det i veckan i raggarnästet TörebodaLucia kom skridande med alla sina tärningar

Plötsligt känner man igen en massa låtar som spelas på P3. Kända alster framförda av stora artister; konstnärer som lyckats leva på sin musik. Förklaringen är självklart Musikhjälpen. Häromdagen hörde jag exempelvis Toto med Africa på P3, det har nog inte hänt sedan 1982. Förmodligen har musikläggaren Germund Stenhag låst in sig på nån toalett i ren affekt, intensivt tuggande på en sobril.

Ville önskar sig självklart lego i julklapp. Det är vad man kan kalla en lågoddsare. Undrar om BR Leksaker säljer det här kitet:

Har slarvat lite med sömnen den här veckan. En morgon då jag vaknade med påsar under ögonen och såg mig själv i spegeln tittade gamle SVT-murveln Einar von Bredow tillbaka:

Jag testade att bildgoogla "osympatisk skitstövel" och det tog väl inte två sekunder förrän han dök upp på skärmen; Newt Gingrich.

På tal om republikanernas tröstlösa kamp att vaska fram en snubbe som har åtminstone en teoretisk chans att framstå som presidentkandidat utan att samtidigt framstå som fullständigt debil; i veckan skrattade många gott åt Rick Perry (han med hästminnet) när han i en reklamfilm där han ondgör sig över att släppa in homosexuella i det militära, blivit utstyrd i ganska exakt samma jacka som Heath Ledger hade på sig som praktiserande cowboybög i filmen Brokeback Mountain.

Lucia firades även i Jemen. Ett av de mest populära tilltuggen var så kallad lusse-kat.

Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Många finurligheter, jag tycker att var och ett egentligen var värt ett eget inlägg, lite som "Medleyt" på "Abbey Road" är värt att delas upp till egna låtar.

2011-12-16 @ 07:14:26
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: nipe

Lusse-kat, hahhhaa!

2011-12-16 @ 18:39:17
URL: http://enlitenplatsietern.blogspot.com
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

- Vad har kinesen och somaliern gemensamt?

- Bägge tuggar kat.

2011-12-16 @ 21:04:04
URL: http://sexnolltva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0