LAMMKÖTT OCH VIN
Står ikväll och steker på en härlig fläskfilé som jag skivat i bitar.
Tillsammans med yoghurt, paprika, lök och ädelost skall det bli en smarrig gryta till lördagens festivitas.
Jag gnolar en liten stump och smuttar försiktigt i mig av familjen Zonins Rocca di Montemassi Sangiovese.
Jag säger som vår kompis Bosse sa, när han smakat vårt kolsyrade vatten från Soda Streamern; "Småläckert!"
I morgon bitti styckas ett lamm åt oss, några timmar senare hämtar vi köttet.
Sedan antar jag att det skall paketeras och frysas in i lämpliga frysfack.
Kanske blir det så att Sara gör en laddning dillkött redan imorgon eftermiddag.
Va fan? Har det här blivit nån slags matblogg??

Tillsammans med yoghurt, paprika, lök och ädelost skall det bli en smarrig gryta till lördagens festivitas.
Jag gnolar en liten stump och smuttar försiktigt i mig av familjen Zonins Rocca di Montemassi Sangiovese.
Jag säger som vår kompis Bosse sa, när han smakat vårt kolsyrade vatten från Soda Streamern; "Småläckert!"
I morgon bitti styckas ett lamm åt oss, några timmar senare hämtar vi köttet.
Sedan antar jag att det skall paketeras och frysas in i lämpliga frysfack.
Kanske blir det så att Sara gör en laddning dillkött redan imorgon eftermiddag.
Va fan? Har det här blivit nån slags matblogg??

Kommentarer
Trackback