ATT DRIVA CHARKAFFÄR I GÖTEBORG
Har du någonsin tänkt på hur svårt - ja, närmast ogörligt - det måste vara att försöka driva en charkuteriaffär i Göteborg?
En kund kommer in:
-Tjenna po daj! Har du enna såna här tvårisrökt skinka?
-Va? Nej...men jag har enrisrökt...
-Okajj...men du har la en motvurst?
-Motvurst? Menar du kanske medvurst?
-Naj, naj, naj...va har du för körvar då?
-Det finns hur många som helst...här, till exempel...en medister....
-Dö...dä vill ja ente ha...ja vell ha en UTAN ister....

En kund kommer in:
-Tjenna po daj! Har du enna såna här tvårisrökt skinka?
-Va? Nej...men jag har enrisrökt...
-Okajj...men du har la en motvurst?
-Motvurst? Menar du kanske medvurst?
-Naj, naj, naj...va har du för körvar då?
-Det finns hur många som helst...här, till exempel...en medister....
-Dö...dä vill ja ente ha...ja vell ha en UTAN ister....

Kommentarer
Trackback