GOMIDDA!

Året är 1972. 
Hatte Furuhagen och Torsten Ehrenmark har samlat ett brunklätt gäng runt en bardisk för att laga mat i TV2-programmet Gomidda
 
Ämnet för sändningen är festmat och vad är väl festligare än de kanapéer som tillretts? 
Här hittar vi bl.a "rullad bacon med musslor", "stora champinjonhattar fyllda med pepparost" och "stora champinjonhattar fyllda med vitlökssmör, kryddor och parmesanost".
För att citera Hatte: "Det är starkt. Men gott!"
 
Bäst är nog ändå detta: 
 
 
Potatis som delats på hälften, en styck ansjovis och en dillkvist. Alltihop sönderpenetrerat av en tandpetare. 
Det är svårt att komma på något som kunde te sig festligare 1972. 
 
Men då glömmer man bort det stekta brödet som innehåller sardiner och vitlök. 
Eller biten med leverpastej som toppas av en liten champinjonhatt och persilja. 
 
 
Vad säger man? 
Gomidda! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0