LEK O STOJ I 180 KNYCK

Dagen såg ut att bli lite regnig till en början, varpå Sara kom med det lysande förslaget att jag skulle ta med barnen till Barnens Lekland, en stor inomhuslekplats i Kungsmarken, utanför stan.
Solen tittade sedan fram och det blev en ganska fin och solig dag, trots allt.
Vi beslöt dock att fullfölja våra planer och strax efter 13 var jag, Elsa och Ville på plats.

Det blev en riktigt svettig resa, vill jag lova. Och detta inte enbart beroende på att Leklandet är byggt i två gigantiska f.d växthus (temperaturen låg säkert på 27-30 grader men det gjorde inget. Det kändes bara kul och lite exotiskt. Som att leka Tarzan.)

Såg förresten en nyfödd unge i tidningen som föräldrarna döpt till just Tarzan. Som han kommer att bli retad, stackarn....(hörru, Tarzan...fram med lianen....varje gång han gäspar ropar kompisarna oooaaaaoooaaaoooaaahhhh...och på frågan varför inte Tarzan dök upp ges svaret att han blev tvungen till att Cheeta...men, men...detta hör ju inte hit).

I alla fall.
Barnen kröp, klättrade, klängde, gungade, sprang, hoppade, ramlade, famlade, fumlade och tumlade runt i 180 i drygt tre timmar.

Villes favorit var bollhavet:


Elsa studsade på studsmatta en del och så bollade man järnet:


Det åktes elbilar och rutschkana och slutligen var man tvungen till att runda av med en stillsam omgång shufflepuck, lägg märke till Ville som fick sitta på en stol för att komma upp till bordet:


Trots att han på bilden håller på att käka upp sin "puckfösare" lyckades han faktiskt få in hela tre fullträffar, den lille krabaten. NHL-proffs om 17 år?
På det hela taget en väldigt rolig dag på Barnens Lekland.
Det lär finnas en filial i Baltikum också.
Den heter Barnens Lettland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0