BOSTADSRÄTTSHAVERISTER

Sådärja. Nu är vi färdiginrättade som bostadsrättshaverister.
Vi har bott i lägenheten i tre dagar men redan hunnit få tidningen "Din bostadsrätt" i brevlådan. Starkt jobbat.

Flytten har gått mycket bra (tack vare Saras noggranna disciplin där varje flyttkartong tydligt blivit uppmärkt med exakt innehåll ner till minsta papperslapp samt en tydlig indikator på vilket av rummen som kartongen hör hemma i).
Borrmaskinens dag blev en succé. Nästan allt som skulle borras upp på väggen, borrades upp och igår hängde vi tavlor enligt konstens alla regler (högre, lägre, till vänster, lite till höger osv).

Köket har en specialhylla som exakt rymmer en bag-in-box. Bra uttänkt av Marbodal.
Sakta men säkert närmar vi oss normal standard (d.v.s inga flyttkartonger i lägenheten), det hela är väldigt spännande och roligt.

Vår lille katt; Hassan, har lämnats till en kvinna en bit utanför stan, hon bor i en bondgårdsliknande byggnad vars tomt inkluderar stall och bodar, det finns hästar och säkerligen en och annan mus att jaga. Perfekt för en katt, förutsatt att han sväljer sin kastrerade förtret och accepterar läget. Det bor en liten kattflicka där ute och igår vid avlämningen verkade Hassan inte riktigt förtså det här med "värdar" och "gäster". Det blir lite ålder kontra revir till en början, vi får se hur det går.

Övrigt: Vår bil har fått baksidan kraschad. Vår fd granne backade rakt in i Opeln som stod parkerad på vår f.d gård. Typiskt. Vi har bott där jättelänge och så skulle jag bara dit för att fixa några saker, valde då en annorlunda, provisorisk parkering. Detta uppmärksammade inte grannen. Förrän det var för sent. Pang! Krasch! Hej, hej självrisk.

Det är väldigt mycket nu. Bredbandet inte ännu igångkickat hemmavid. Inget bredband med andra ord. VHS-band har vi dock gott om...lite svårt att surfa på dem, bara.
Därför uppdateras Nonsensakuten tämligen sporadiskt just nu. Dessutom väcktes jag tidigt i morse. Anledningen  därtill är följande. Inför påsk har sambon  beställt lammkött (jag börjar  bli gammal....)  och denna leverans av färdigstyckat kött skedde genom en god väns försorg. Han kunde leverera lammet till nya lägenheten.
Det gick jättebra. Han står med bilen utanför klockan 06.30 (noll sex trettio).
Tidpunkten var viktig, han fick nämligen inte missa att stämpla in på jobbet några minuter senare.

Lammet levererades och ligger nu på balkongen. Eller om Sara har lagt in det i frysen.
Återkommer i ämnet.

Kommentarer
Postat av: Lilla Blå

Ska jag komma över med gröt?

2008-03-18 @ 17:29:24
URL: http://www.lillabla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0