BLÖT FEST

Utdrag ur Kustbevakningens veckorapport:

Fartyget KBV 923 ingriper mot en man iklädd mankini på vattenskoter som framförts i 29 knop utanför Gröna Lund. Det hela slutar på polisstationen i Nacka Strand efter att föraren blåst positivt - på sin egen svensexa.

En man iklädd mankini...var det möjligen Borat som var i farten?


Kommentarer
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Du som gillar Queen, vad tror du om den där filmen det snackas om med Sasha Baron Cohen i rollen som Fredde Kvicksilver? Skulle det kunna bli bra?

2011-08-15 @ 21:51:25
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: Nonsensakuten

Rent skådespelarmässigt tror jag att en kille som Jean Reno (ganska lik Mercury) skulle göra ett bättre jobb men han är ju tyvärr för gammal. Cohen kan nog klara av det bra och kanske få samma erkännade av seriösa kritiker som Jim Carrey fick efter sin roll i Truman Show. Sen är det ju mycet en manusfråga. Hoppas att man fångar Mercurys wit och känsla för ironi och att inte hela filmen blir sentimental och sockrig...

2011-08-15 @ 22:53:51
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/
Postat av: Jonas (SEX NOLL TVÅ)

Jag brukar bli så till mig över filmer om musiker, exempelvis tyckte jag "Walk The Line" var grym när jag såg den på bio, och "The Runaways" gillade jag mycket, sen när man börjar se dem med nyktrare ögon inser man att de har en hel del brister, t.ex. Cash-filmen, den är ganska missvisande, "Så levde de gott och lyckligt i alla sina dagar", liksom. Så var det ju inte, han pillrade ju loss rätt rejält i sitt liv även efter det som hände efter filmslutet.

2011-08-16 @ 20:52:34
URL: http://sexnolltva.blogg.se/
Postat av: PaljettenQ

Hörde om incidenten med mankinikillen, undrar just hur ofta de kallar på polisen när tjejer har bara en stringis på sig... :)

2011-08-16 @ 21:20:46
URL: http://paljettenq.com
Postat av: Mattias

Gillar formuleringen "ingriper mot en man iförd mankini...". Någon på KBV har humor. Ingriper ;)

2011-08-16 @ 23:35:57
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0