OM ARNE HEGERFORS KOMMENTERAT KONSTÅKNING

"Ja, välkomna tillbaka till Potsdamer Halle och VM i Konståkning. Det här blir väl ingen större konst för det svenska hoppet, ett par som hoppat sig hit på ganska goda meriter. Palle och Svetlana Jernryd, det äkta paret som senast vann de nordiska mästerskapen.
Det svenska paret har faktiskt ett ett litet lik i garderoben, Palle har nämligen suttit inne men nu är han först ut tillsammans med sin blonderade hustru.
Ta det isigt nu...
Svetlana har på sig en kantarellgul kreation i dubbla slag garnerade med rispuffsfärgade spetshandskar i tjeckisk nylon...
Musiken de skall dansa till är vald med yttersta omsorg...den handlar ju också om sorg...musik inspirerad av Den döende svanen..klassikern med Anna Pavlova 1905...vi får hoppas det inte blir pavlovatårta av det här framträdandet, Svetlana har ju en tendens att gå ut lite starkt med tåflippen...något som ofta slutar med flopp...
Nu kör musiken igång..håll i hatten..eller snarare...håll om midjan, nu..Palle...han heter ju Paul...Paul of me eller All of me kanske hade varit ett klokt musikval men nu är ju inte detta jazzdans...
Paret inleder med en enkel salchov, en dubbel espresso..en trippelvolt...och så en fjärdedels Marion...döpt efter Robin Hoods flickvän, introducerad av de östtyska åkarna på sjuttiotalet.
Nu åker de fram mot kortsidan, Palle släpper taget om Svetlana...hon gör en piruett, en pirutvå...en pirutre...
Jajamen, det här blir höga poäng av domarna, det kan jag lova..."

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-03-20 @ 07:44:50
Postat av: walker

Inte så dum Arne-parodi =D, har ett svagt barndomsminne från en liknande Nöjesmassakernsketch.



Arne & Rolle Stoltz kommenterade hästhoppning, samtidigt som Anderrrrs Gerrrrnant kommenterade hockey. Upplägget var ungefär som ditt inlägg.

2011-03-20 @ 20:00:25
URL: http://dagdrivarklubben.blogspot.com/
Postat av: Nonsensakuten

Tack.

Min parodi är självklart lite tillskruvad men ett lågmält "ta det isigt, nu" är jag helt övertygad om att Arne dragit till med.

Annars hade drömmen varit att höra Göran Zackrisson (golfexperten) kommentera en väldigt snabb sport, typ rodel..

"Sakta, sakta...så lätt som sammet mot en fjäril tar han spjärn med händerna i isen och...skjuter iväg sig...det är halt...det går undan...hjälmen är röd..å...där är han i mål..."

2011-03-20 @ 20:16:26
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0