ETT FUCKING HEDERSUPPDRAG

Årets största pseudohändelse inom svensk media närmar sig, ett utnämnande nästan helt i klass med Nobelpriset i litteratur.
Jag talar självklart om ÅRETS JULVÄRD i SVT.
Det kommer vilken dag som helst nu..det är bara en tidsfråga innan Eva Hamilton och Co avtäcker det kulörta paktet som döljer den person (i år en kvinna) som får ta emot den samlade pressens fotoblixtar, stående i ett snölikt regn av minimala frigolitbitar föreställande snö som faller från taket.
2009 gissade Nonsensakuten som enda tramsblogg rätt på vem den lyckliga personen i fråga var. Då blev det Lisbeth Åkerman.
I år - då det åter blir en kvinna efter fjolårets André Pops - är jag nästan hundraprocentigt säker på min sak.
2011 års julvärd i SVT - som får äran att glädja ensamma pensionärer och samtidigt påannonsera ett 51-årigt inslag med teckande ankor och fega tjurar - kommer att bli Karin Hübinette!

Kommentarer
Postat av: Petter

De borde ha slagit ihop de två ärofulla utnämningarna i år när det blev en svensk nobelprisvinnare. Och gjort Tomas Tranströmer till julvärd.

2011-11-29 @ 12:54:32
URL: http://buttertarordet.blogspot.com
Postat av: Nonsensakuten

Det skulle kunna bli hur bra som helst. Det Moraeus kan gestalta med sin fiol, kan Tranströmer ge oss i form av vackra och träffande bilder. Dessutom slipper man gnisslet.

2011-11-29 @ 13:10:57
URL: http://nonsensakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0